best chefs

about_

ons verhaal

“Ik wilde een plek cree:ren waar iedereen zich welkom voelt, mensen uit alle culturen. Een plek waar je de verbinding voelt en waar ik ook mijn Molukse roots voelbaar kan maken: de warmte, de gastvrijheid, het levendige van die cultuur. En natuurlijk de keuken, die is top. Tijdens mijn reizen door Azie:, eet ik het liefst aan de foodstands op straat. Daar doe ik mijn inspiratie op voor het creeëren van fine dining gerechten. Hier op het terras draai ik het om: we serveren streetfood, maar dan bereid met de technieken en de verfijning van fine dining.”

Dennis Huwaë – Chef Daalder / Daalder Street Food

DAALDER STREET FOOD

Aan het water van de Postjesweg, grenzend aan het fine dining terras Restaurant Daalder vind je het Daalder Streetfood Terras. Hier wordt streetfood geserveerd, maar dan bereid met de technieken en de verfijning van de fine dining gerechten van Daalder. Wat er dan gebeurt is briljant; je wordt omver geblazen door de Muku Fried Chicken, de double patty Smash Burger of Dennis’ take on Flammkuche; Tarte Flambé met verse tonijn.

Op dit ruime terras eet je de lekkerste bites, maar kun je ook terecht voor een compleet diner. Of zoek je gewoon verkoeling aan het water en wil je alleen een drankje drinken? Je bent van harte welkom om je te laven aan onze champagnes, wijnen, spritz, cocktails of een vers getapt pilsje; verfrissing genoeg voor alle hete dagen in Amsterdam.

feel at home

3

close to you

2-lvffood.com-0253-37-20240112

our address

The mission is simple: serve delicious food that guests will want to return to week after week.

google maps

Volg ons

The mission is simple: serve delicious food that makes guests want to return week after week.

Openingsuren

MA  15:00 ~ 23:00

DI Gesloten 

WO Gesloten 

DO 15:00 ~ 23:00

VR 12:30 ~ 23:00

ZA 12:30 ~ 23:00

ZO 12:30 ~ 23:00

newsletter

subscribe to receive the latest news, updates and member benefits

© Developed by Forquan | All rights reserved.

Vaderdag & EK ⚽️🇳🇱


Deze zomer is er meer te beleven bij daalder streetfood terras! kom zondag de ek-wedstrijd nederland-polen kijken. geniet van de spanning, gezelligheid en een geweldige aanbieding: smash burger met pitcher bier voor slechts €28. een perfecte (vader)dag gegarandeerd!

Reservation

Dit zal sluiten in 0 seconden

nl_NL